White Stairway Consulting

CRM Strategie en Implementatie Workshop voor het MKB

Ontwikkel en implementeer als MKB-er jouw CRM Strategie op een succesvolle manier!!

26 september 2016 om 15:00 uur te Amsterdam

images (13)In een workshop van 2 uur leer je als MKB-er over het ontwikkelen en implementeren van een CRM strategie volgens de praktische White Stairway Methode.

Ronald Jansen en Benno Pieters vertellen tijdens deze workshop over welke CRM strategieën er zijn en hoe jij als MKB-er jouw CRM strategie kunt ontwikkelen en implementeren. Aan de hand van de methode vertellen zij wat de laatste tips en tricks zijn. White Stairway Consulting is sinds 1994 actief op het gebied van CRM.

 Schrijf je nu in! 

Ronald heeft bij veel organisaties kennis en ervaring op dit gebied opgedaan. In de rol van bijvoorbeeld trainer, business process consultant, event manager en business project manager CRM.

Benno Pieters heeft CRM ook als één van zijn expertises. Zowel als leverancier als ondernemer.

Ronald zegt weleens: "Zonder een goede CRM strategie en implementatie geen omzet creatie"  Of: "Als je de relatie met de klant niet voorop stelt, mis je focus!"

De workshop “Ontwikkel en implementeer jouw CRM strategie op een succesvolle manier!!" kost slechts €35,- incl. BTW per persoon. De workshop duurt ca. 2 uur.

14.45 uur: Inloop en ontvangst

15.00 uur: Deel 1 Workshop: CRM Strategie & Implementatie aan de organisatorische kant (Ronald Jansen)

16.00 uur: Pauze

16:15 uur: Deel 2 Workshop: CRM Implementatie aan de ICT kant: de Sales CRM Tool "One Page CRM" (Benno Pieters)

17.00 uur: Einde, netwerken met een drankje

 Schrijf je nu in! 

Kom naar de workshop en luister naar hoe een succesvolle CRM strategie ontwikkeling en implementatie voor jou kan werken. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken met mede MKB-ers en wie weet wissel je interessante ideeën uit over het creëren en implementeren van jouw strategie.

Foto Benno-Pieters VierkantRonald Jansen en Benno Pieters beleven als Business Consultants voor het MKB veel plezier in het verzorgen van inspirerende workshops en trainingen op het gebied van Social Business en Social Branding in het algemeen en op het gebied van CRM in het bijzonder.

Zij netwerken ook veel om hun ideeën over onder andere CRM te delen. Door te netwerken kan je 'veilig' in contact komen met mensen die hetzelfde willen bereiken.

Naast zijn eigen bedrijf is Ronald actief als Business Consultant voor The Aurium Company,  een adviesbureau onder andere actief op het gebied van Social Media Strategie en Implementatie. Benno Pieters, zijn business partner, is CEO van dit adviesbureau.

Lokatie: Amsterdam, precieze locatie volgt.

Kosten: €35 incl. btw.

Inschrijven: zie contactformulier onder vermelding van "Aanmelding CRM Workshop 26 september 2016". Na inschrijving bedrag overmaken op NL 33 INGB 00008972 58 t.a.v. A.M. Timmermans o.v.v. Workshop CRM

 Schrijf je nu in! 

Aurium